Just Some Small Stuff for the Holiday Season
og endel ting jeg har lyst til å få tid til å gjøre, så vi får se hvor langt jeg rekker!
Blitt litt lite blogging, men holder på med noen forskjellige syprosjekter
- så det kommer etterhvert!
Har dessverre blitt endel overtidsarbeid hjemme på kveldstid i det siste,
og da blir det ikke mye tid til sånne gøye ting....
Jeg kan heldigvis ta det ut som avspasering, og det har jeg tenkt å gjøre
- aldri så galt at det ikke er godt for noe!
It hasn't been so much time for blogging lately, but I'm working on a few sewing projects
- so it will come.
So much to do! So much FUN!
I have lots of plans, but not so much time....
Here are just some of teh real small projects:
Her er bare litt småtteri:
Kubbelys med mose i blomsterpotte.
Candle with moss in flowerpot
Kubbelys med hele krydder (stjerneanis, muskat nøtt, kanel) i vase
Candle with whole spices (star anis, muscat nut, cinnamon) in flower vase
Litt rask hjemmelaget konfekt bestående av
kokesjokolade, marsipan, kakao, hasselnøtt, valnøtt, nougat, og hele kaffebønner i forskjellige blandinger. Puttet ikke inni konjakk el. lignenede denne gangen.
Ella synes det var kjempegøy å være med å lage, og klarte det meste selv nå,
bare med litt veiledning og tips.
Boksen er for-arv fra farmor.
Some quick home made chockolates consisting of
cooking chocholate, marsipan, nougat, hazel nuts, walnuts, cocoa, and some whole coffee beans in different combinations.
I didn't put cognac in the marcipan this time.
Ella thought it was real fun helping out, and managed almost everything by herself this time,
only with a bit of guidance.
The container is pre-inheritance from my grandmother.
Ha nok ei god uke med juleforberedelser!
Have a great week of Holiday Preparations!
-Ingvild-
1 comment:
Lurt med avspasering, det er jeg skikkelig tilhenger av! Syns også det er masse prosjekter på gang i den her tida, men det er så hyggelig med førjulstid og ei lita pia i huset :) Kos deg med sying og alt du har i gang, gleder meg til å se resultatene :)
Post a Comment