Monday, November 15, 2010

Varme tøfler til små føtter i en fei


Disse deilige baby/barnetøflene i ull er lette og raske å strikke med tykt garn (Eskimo) og tykke pinner str. nr. 7. Jeg strikket dem to størrelser for store, og deretter tovet i vaskemaskinen på 40 grader.Warm wool slippers to tiny feet in 1-2-3.
These wonderfully comfortable booties are easy and quick to knit with thick wool yarn and thick sticks. I knittet them 2 sizes too big, and thereafter washed them on 40 degrees in the washing machine.
Get the recipe here for free! 

2 comments:

Hanne said...

Hei Ingvild! Så flink du er til så mye! Disse tøflene så utrolig deilige ut - skulle gjerne laget dem i voksen str.. Klarer du å lage en oppskrift med ca mål?? (Har sett mange andre tova tøfler til dame, men synes ikke de er like fine som disse) :)

Ingvild said...

Tusen takk for hyggelig kommentar, Hanne.
Dette er mitt første tøffelpar, og det er første gang jeg har tova....så tror du må må spørre noen med litt mer erfaring om en oppskrift på tøfler som skal toves. Viktig å ikke tove de for mye, for da er de plutselig for små.... Og pass på å strekke de i form på foten mens de ennå er våte, så passer de perfekt.