Saturday, December 1, 2012

Adventskalenderposer som Julesokker, Kremmerhus, Smellbongbonger og Poser i forskjellige stoff

Advent Calendar with Stockings, bags, cones and "candy wrap" in Various Textiles
Årets pakkekalenderposer er ferdigsydd! 
Og disse synes jeg gjorde seg spesielt godt i trappeoppgangen sammen med girlanderen. 
Det blei rett og slett kjempekoselig og julete:).
Ble utrolig godt fornøyd med denne!Ferdig i god tid??? Hehe, kl. 02 natt til 1. desember, så rakk vel for såvidt fristen....
Jeg klippet ut til noen små julesokker, noen trekanter til kremmerhus, noen firkanter til smellbongbonger, og noen avlange i forskjellige bredder og lengder til poser. 
Og de fleste stoffene er kjøpt på Stoff og Stil (gikk nettopp berserk der, hehe...), 
mens det hvit og gråstripete samt det hvit og blåstripete er fra Panduro. 
Bånd og blonder er fra Panduro og Stoff og Stil (og en får uten tvil mye mer for pengene på Stoff og Stil....). Ellers brukte jeg ofte stoffene til å lage kontrastkanter. Jeg brukte anorakksnor fra Stoff og stil til å knytte de fast i rekkverk eller girlander.
Jeg ble egentlig så fornøyd med ideen, at jeg samtidig klippet ut i de forskjellige stoffene til enda en adventskalender som Daniel skal få (han skulle egentlig få denne, men tenkte at Ella nok ville like denne veldig godt, så jeg byttet om, foreløpig...), så den blir nok sydd til neste år, tenker jeg. 
Han virker foreløpig veldig fornøyd med den jeg sydde i fjor. Den kan du se HER.
(Det er vel bare det at ho mor falt veldig for årets ide:).)


Tall har jeg enda ikke prioritert å få ordnet.... Kanskje en vakker dag, eller til neste år....Så utrolig koselig julestemning som begynner å komme i huset nå:).
Og jeg koser meg veldig med juleforberedelsene i år, ettersom jeg ble ferdig med all julegaveshoppingen forrige helg. 
Veldig ulikt meg å bli ferdig så tidlig, hehe....
Kanskje jeg begynner å bli voksen???:)
Holiday Greetings from me
Masse Julehilsner fra Meg
-Ingvild-

1 comment:

Martes atelie` said...

Takk for hyggelig kommentar ;) Sittesopp underlagene har jeg sett for meg om du går en tur i skogen og finner en stubbe, så legger man på sitteunderlaget og vips...så er det en fluesopp) Tror ikke det var alle som tenkte som meg. Moro. Men jeg lærte meg å hekle i alle fall. Det kunne jeg ikke fra før. Herlig julekalender du har laget. Flink du er!! Ser du har blitt hekta på biscotti. Har laget for salg i mitt atelie` men i går var jeg jammen oppe å hentet meg en pose. Nam nam :) Ha en deilig førjulstid i kulda.